Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

  Hasiči Hať
Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.
 
1
Úvod SDH JSDH Galerie Soutěže Informace
content
SDH
SDH Hať - Sbor dobrovolných hasičů
SDH


Historie
Současnost
Has. zbrojnice
Osazenstvo výboru

Komentáře, články


Pohlazení po duši:

Dne 23. 9. 2006 jsme navštívili s manželkou a synem Okresní výstavu drobného zvířectva za hasičskou zbrojnicí v Hati.
Po zakoupení vstupného jsem si zakoupil Průvodce, abych byl v obraze. Byli jsme velmi mile překvapeni velikostí a rozsahem vystavených králíků, holubů, drůbeže a expozicí okrasného ptactva, ryb, želv, hadů a pavouků.
Musím uznat, že tyto výstavy navštěvujeme každoročně a jsme velice spokojení.
Při této příležitosti bych taky rád zavzpomínal na naše členy SDH Hať, kteří se zasloužili o to, že zde dneska máme takový nádherný areál, který nám mnozí hosté závidí. Vzpomínám na obětavé členy naší organizace, kteří nelitovali osobního volna a zapojili se do budování areálu a sázení stromků, ze kterých nyní jsou velikáni. Byli to mimo jiné i dnes nežijící členové naší organizace František Machala, Hoffmajster, František Pěkník, Gerhard Gzyl a mnoho dalších, za což bych jim chtěl poděkovat i když už tu s námi dneska nejsou. Zároveň bych chtěl poděkovat členům ZO ČSCH Hať ze krásně udělanou výstavu, která je jistě stála mnoho sil. Návštěvnost byla hojná, počasí přálo, což je jistě potěšilo.
Zároveň jsem trichu smutný z toho, že když máme takový pěkný areál v naší obci, tak když my členové SDH Hať děláme nějakou akci, tak tam přijde jenom pár lidí. Lidé nás znají jen tehdy, když je nějaká pohroma, ale jak cvičí jejich děti nebo družstvo mužů, je až tak moc nezajímá. Je to škoda, vždyť jsme to nedělali jenom pro sebe, ale i pro ostatní občany naší obce.
Ještě jednou bych chtěl jménem svým i členů SDH Hať touto cestou poděkovat všem těm členům ZO ČSCH Hať, kteří se o takový hezký kulturní zážitek přičinili. Pro mě osobně to bylo pohlazení na duši. Jen víc takových akcí.


Autor: Herbert Kamrad
Převzato z Haťského zpravodaje.
09. 11. 2006

Zpět na: Články, komentáře


copyright© SDH Hať