Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

  Hasiči Hať
Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.
 
1
Úvod SDH JSDH Galerie Soutěže Informace
content
SDH
SDH Hať - Sbor dobrovolných hasičů
SDH


Historie
Současnost
Has. zbrojnice
Osazenstvo výboru

Komentáře, články


Hasičský výlet - 10. 05. 2008:

Všechno začalo tím, že jsme se sešli před naší hasičárnou. Když po desetiminutovém čekání dorazili kamarádi - hasiči z Polska, tak jsme mohli vyjet.
Po příjezdu k muzeu jsme se seřadili a pak se nás ujal nějaký hodný pán, který nás provázel celým muzeem. V muzeu jsme viděli různé hasičské nášivky, modely hasičských aut, historii hasičů a skoro vše co k hasičům neodmyslitelně patří.
Potom jsme posedali do aut a jeli jsme se podívat k profesionálním hasičům na stanici. Hasičárna byla v Ostravě- Zábřehu vedle Kauflandu. Uvnitř jsme se rozdělili na dvě skupiny. První - kamarádi z Polska a druhá, my. Vzal si nás na starost jeden milý hasič, který nás provedl po celém areálu. Mě nejvíce zaujaly sanitky, protože jsem ještě tak blízko sanitky nebyla. Sanitky tam byly jen dvě, ale měli tam asi dvacet-dva hasičských aut. Předvedli nám i další techniku.
Na závěr jsme se vydali zpět do Hati. Zde už na nás čekali hasiči s občerstvením. Potom jsme si povídali, jak se nám výlet líbil, či nelíbil. Nakonec jsme se všichni rozešli domů.

P.S.: Výlet se mi moc líbil a určitě bych ho příští rok zopakovala!!!


Autor: Mrůzková Katka
členka starších žáků
26. 05. 2008

Zpět na: Články, komentáře


copyright© SDH Hať